Bier

Nieuw in het assortiment

De kleur is diepgoud, het schuim fijn en luchtig. Het boeket is zeer geparfumeerd; de aromatische hopsoorten zijn herkenbaar aanwezig en de specerijen zorgen voor een fruitige toets van citrusvruchten.

Bier & spijs
Door de volle smaak van dit blondbier, is het een waardige begeleider van vleesgerechten.
Gehaktballetjes met kruiden zijn bijzonder smaakvol samen met dit bier.
Alcoholgehalte: 7,5 % alc. vol.
Schenktemperatuur: 6 - 8 ºC
St Michaëls Dubbel De kleur is gloedvol als donkere mahonie. Het schuim is vol en blijvend. De fruitgeuren, ontstaan door gisting, vormen een rijke harmonie met het dominante aanwezige zoethout en de gebrande suiker.

Bier & spijs
Dit moutige donker bier met zijn gebrande lichte weke smaak kan gebruikt worden bij het bereiden van diverse stoofschotels met vlees. Een klassieke Irisch Stew met worden is een culinair feest.
Alcoholgehalte: 8 % alc. vol.
Schenktemperatuur: 8 - 12 ºC
St Michaëls Tripel Het schuim is wit, fijn en zeer dicht. Ondanks de lichte amberkleur verbaast het bier de kenner met een nadrukkelijke toets mout. De neus is rijk met een unieke combinatie van hoparoma's, kruiden en typische, zeer fruitige gistingsgeuren.

Bier & spijs
De fruitige gistaroma's en volle ronde smaak zijn heel mooi bij mager vlees, stevige pasta's en wit vis. Een zeetong met garnalen laat zich bijzonder smakelijk begeleiden door dit bier.
Alcoholgehalte: 9 % alc. vol.
Schenktemperatuur: 6 - 8 ºC